3F Superliga

Initiativrige Sønderjyder

Det har ikke skortet på støtteprojekter i SønderjyskE under corona-pandemien. Salg af støttearmbånd, støttetrøjer, diverse fanauktioner, salg af Fuglsangpilsnere og ringriderpølser og en cykeltur på 135 kilometer er nogle af de ting, der er foregået – og som har bidraget til at samle penge ind til SønderjyskEs mange sportsafdelinger.

 

Både herre- og damehåndboldspillere, en ishockeyspiller og fodboldspilleren Mads Albæk tog turen på to hjul fra Rødekro til Odense. Det gav 370 donationer og indsamlede mere end 100.000 kroner. Mads Albæk var meget imponeret over tilslutningen fra fansene:

 

”Det gjorde stort indtryk, da vi i foråret 2020 var hjemsendt, og vi spillere på afstand kunne se, hvordan fansene i en svær tid rykkede sammen og opfandt det ene initiativ efter det andet med det formål at samle penge ind til klubben. Det viser virkelig hjerte og dedikation, og vi spillere er dybt taknemlige for den måde, som fansene har vist deres støtte, selv om vi fysisk har været langt fra hinanden det seneste år. Vi glæder os virkelig meget til at skabe fælles oplevelser med fansene igen”, siger Mads Albæk.

 

Projekt ”Håndsrækning til SønderjyskE 2020” kørte hen over sæsonen, og midt i august havde 3516 personer eller virksomheder doneret til det lyseblå landsdelsprojekt – et samlet beløb på 1.752.763,90 kroner.

 

”I SønderjyskE vil vi gerne dyrke fællesskabet, men det har coronaen forsøgt at forhindre i mere end et år nu. Alligevel har vi kunnet mærke fansene hele vejen igennem, fordi der konstant er poppet nye, stærke initiativer op, og der er virkelig tænkt kreativt for at vise støtten til SønderjyskE. Fansene fortjener kæmpe kredit og stor anerkendelse for den støtte og kærlighed, de har vist klubben, selv om vi har måtte nøjes med at være sammen på afstand. Vi er meget taknemlige for støtten, og vi glæder os virkelig meget, til vi igen kan skabe oplevelser sammen på Sydbank Park,” lyder det fra cheftræner Glen Riddersholm