3F Superliga

Pap-fans på lægterne i Horsens

Da 3F Superliga i maj 2020 blev genoptaget efter corona-pausen var det uden fans på lægterne. I AC Horsens havde spillerne dog stadig mange af fansenes øjne hvilende på sig under kampene – om end tilskuerne var mere stille end normalt. I et samarbejde med en af klubbens sponsorer blev der kreeret et koncept med fanfigurer i pap, som blev stillet op på tilskuerpladserne.

 

Her kunne horsensianerne støtte deres hold ved at købe en unik og personlig fanfigur med deres eget ansigt på. Figurerne blev monteret på sæderne på Nordtribunen.  Udover salg til private så kunne erhvervslivet også købe et større antal og få virksomhedens logo på trøjerne, så virksomheden blev eksponeret mens de samtidig støttede klubben.

 

– Der skal lyde en stor tak til de horsensianere, fans, sæsonkortholdere, sponsorer og virksomheder, der har støttet op om os i en svær tid. Vi er meget taknemmelige for den forståelse og støtte, vi har mødt, og vi glæder os meget til at byde dem alle sammen velkommen på CASA Arena Horsens igen, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

 

Ved forårsstart i februar 2021 gentog AC Horsens succesen, så der var pap-fans på stadion til at skabe liv indtil det igen blev muligt med fysiske fans på stadion den 21. april.