3F Superliga

Direktørerne delte øl og pølser ud i Randers

Pølser, øl og en fodboldkamp på stadion, så er lykken gjort for de fleste fodboldfans. Under corona-pandemien har det dog ikke været mange forundt. Det satte de sig for at ændre i Randers FC, hvor de i april 2020 som et plaster på såret tilbød sponsorer, sæsonkortholdere og frivillige, at de kunne hente bajere og stadionplatte på stadion, mens fodbolden var på ufrivillig pause. Herlighederne blev udleveret af blandt andre adm. direktør Henrik Jørgensen og sportsdirektør Søren Pedersen.

 

”Det har været helt fantastisk. Alle har været glade og taget godt imod det. Så vi er rigtig godt tilfredse med arrangementet. Vi har haft en god snak med mange mennesker, og de savner ligesom os fodbolden rigtig meget,” lød det fra adm. direktør Henrik Jørgensen efter uddelingen af de mange stadionplatter.

 

Da fodbolden så blev sparket i gang igen i maj, var det stadig uden tilskuere på stadion. Men det havde de også en plan for i Randers FC. Her blev der sat støttefigurer til salg, hvor fans kunne købe sin helt egen unikke figur med påsat billede, foto af kæledyret eller virksomhedslogo på.

 

Støttefigurerne blev sat op på Cepheus Park, så der trods alt var lidt kulør på stadion under kampene. Der blev opsat mere end 600 støttefigurer. Da tallet havde rundet 500 lovede klubbens salgschef Morten Hørby at springe i Fussing Sø med tøj på, hvis de også passerede 600. Og med den gimmick var der ikke problemer med at runde 600 solgte støttefigurer.