3F Superliga

Nordjysk fællesskab

Hos ”Hele Nordjylland hold” har der været stor opbakning fra fansene under corona-pandemien. Selvom de ikke selv kunne komme på stadion under den første nedlukning i 2020, så valgte 99% af sæsonkortholderne at fortsætte deres abonnement. Projektet ”AaB er det hele værd” blev søsat i maj og knap to måneder senere var der indsamlet mere end en halv million – helt præcist 557.821 kroner – til styrkelse af AaB´s fanfællesskab.

 

Indsamlingen foregik via AaB´s hjemmeside, og derudover valgte en stor del af sæsonkortabonnenterne at donere deres tilgodehavende for at bakke op om fanscenen. Der blev også hentet penge ved auktion af kampbrugte håndrækningstrøjer og ved salg af t-shirts hos AaB Support Club og Vesttribunen.

 

De indsamlede penge blev brugt til tre forskellige faninitiativer. Støtteprojekt A ”Udsmykning af Aalborg Portland Park” fik godt 185.000 kroner, Projekt B – Etableringen af en fanzone – omkring 162.000, mens 210.000 er til projekt ”Fyld Aalborg Portland Park”. Pengene går til billetter, som AaB Support Club og Vesttribunen uddeler til velgørende formål og skoleklasser i Aalborg Kommune.

 

– Opbakningen til projekt “AaB er det hele værd” har været imponerende. Vi er dybt taknemmelige for, at så mange har valgt at støtte “AaB er det hele værd”. Det viser med al tydelighed, at rigtig mange har AaB kært og støtter op om AaB’s fanscene selv i tider som disse, udtaler administrerende direktør Thomas Bælum.