3F Superliga

Drive-in fodbold på heden

Da fodboldens blev sparket i gang igen i maj 2020 efter nedlukningen, var det uden fans på stadion. I Herning inviterede de i stedet fans med på parkeringspladsen til drive-in fodbold. Det foregik en mandag aften i begyndelse af juni, hvor 1500 biler mødte frem til kamp mod AC Horsens. Eventet fik enorm interesse fra udlandet og medier som BBC, ESPN og Al-Jazeera var til stede den mandag aften i Herning.

 

Selve kampen var ikke en til historiebøgerne set med FCM øjne. Efter næsten tre måneders ufrivillig pause tabte midtjyderne nemlig 0-1 til Horsens, men de mange fremmødte fans kunne glæde sig over at have deltaget i en historisk aften på heden. Og FC Midtjylland endte jo som bekendt med at blive danske mestre i 2019/20 sæsonen.

 

Selve mesterskabet blev af gode grunde ikke fejret på vanlig maner. På grund af COVID-19 restriktionerne kunne der kun være meget få fans på stadion til sæsonens sidste kamp, hvor mesterskabet kunne fejres. Derfor havde FC Midtjylland på forhånd delt guldpakker med blandt andet pap-pokaler, champagne og guldparykker ud hos flere samarbejdsklubber, så fansene kunne få guldstemning til kampen hjemme foran fjernsynet.