3F Superliga

Mosaik udsmykning i Parken

F.C. Københavns officielle fanklub FCKFC og Sektion 12 foreningen satte i efteråret 2020 gang i et større støtteprojekt. Her kunne fans støtte klubben ved at købe et stykke mosaik, der som en brik i et større puslespil, ville ende som en del af en stor flot tifo på tribunen. Prisen per mosaik var 100 kroner, og der blev hurtigt solgt mange. Allerede i løbet af de første 24 timer rundede indsamlingen 200.000 kroner. Alle de indsamlede penge blev øremærket til tribuneforbedringer og fanprojekter.

 

”Jeg er overvældet over den kærlighed og loyalitet, der ligger bag ideen og udførslen af projektet,” siger FCK-direktør Lars Bo Jeppesen.

“Det er fantastisk, at vi har fans, der vælger selv at tage initiativ til at støtte klubben i en meget vanskelig tid, og projektet er både kreativt og gennemtænkt. Vi sætter uendelig stor pris på det og lover, at vi kommer til at gøre alt hvad vi kan for at gengælde den opbakning og loyalitet.”

 

Målet var i første omgang at dække den nedre del af Sektion 12 tribunen i en blåhvid tifo, men i takt med at pengene dryssede ind, blev tifo-planerne også større. Efter Nedre Sektion 12 blev udsolgt fortsatte projektet på Nedre C. Indsamlingen stoppede i begyndelsen af 2021 og udover de flotte tifoer blev der indsamlet et beløb på 659.811 kroner. Pengene går til fremtidige fanprojekter i hele Parken.